laupäev, august 06, 2022

Käisin taas Kiidjärvel. Olin kahe vahel, kas minna või mitte... Vihmane, päevasl müristas mõned korrad... Siiski otsustasime minna... 
Mõtlesin, et saan vähemasti mõne kogemuse võrra rikkamaks. Töö on töö, raamatude müümine on suur tore töö. Mulle meeldib,   pole veel tüütu, kuigi väljas  ei ole eriti müünud... Samas on ju igasugused mu üritused, näiteks näitused, kus on olnud kaasas ka raamatud, on ju väljas, kuid sõna otseses tähenduses... Neid üritusi tuleb kokku päris palju ja arvestada õue juurde veel raamatude postitamised, siis tuleb julgelt umbes ehk 250 tööpäeva. Ei ole paha.
Ilm pole mind enamasti   takistanud kuskile minemast. 

Täna polnud nii hea päev kui eile. Oli teistmoodi hea päev. Sain kinkida raamatu. Minu meelest jagatud rõõm on suurim tasu. Rikkus omaette.

Siis nägin tuttavaid, keda mina tõesti ei tundnud ära, kuid nemad mind küll. Loengutelt näiteks Töötukassas..  Ausalt ka, viimasel ajal olen meelitatud, et minu loengudki on inimestele meelde jäänud - see peab mulle miskit ütlema...
Tahan tõesti hakata uuesti koolitama, loenguid andma, natu häirima oma inspiratsioooniga, kuid positiivselt... Viimased aastad on vahele jäänud selles osas     Seda annab parandada. Mõtted juba mõnda aega liikuvad...

Nippe sain. Kogemusi ka.
Veidi vihmagi.

Siis sattusime Mooste. Esimest korda elus jälle. Huvitav, kui mitu tuhat paika on Eestis veel , kuhu ma ei ole veel sattunud... Aga koju sõitsime hoopis Põlva ja Tartu kaudu... 


Nägime teel suurt lambakarja... Tänapäeval on üleüldse koduloomi teede ääres põllumaadel ja koplites  haruldus näha... Kuna meil olid lapsed autos,  siis tegime väikese peatuse ja  vaatasime lihtsalt lambaid... Karjas oli  üks must lammas ka . 
Enna rallitamist, sai tehtud küpsisetordigi.Kommentaare ei ole: