teisipäev, august 02, 2022

Ohjah... üllatused igal sammul

 Helistati TÜ Kliinikust, Seoses opi ajaga.

 Enne seda pidi olema e-konsultatsioon, mille pidi ka mulle helistama juulis, kuna aja saam... Vähemasti mina sain nii aru perearstilt... Kuid seda aega pole öeldud...

Ütlesin rahulikult helistaja daami - häälele vastu, et mul on juba Meditas aeg. Küsis veel , kas lähete Meditasse. Vastasin jah. 

Helistajale aga siiski kiitus, ta sai minust suurepäraselt aru.

See segane arstisisteem (kirjutasin nimelt sisteem) võib lolliks ajada!  Lisanduda võib stress ja siis lõpuks vajaksin juba psühhiaatrit, kelledele on ootejärjekorrad mega pikad... Minuga vaevalt, et asi nii hulluks läheb. Oskan asju huumoriga võtta ja mul pole kombeks mõelda end hädaldajamaks rohkem kui olen - mulle piisab sellestki. Ja tasakaal on mul ka olemas... 

Saan aru, tohtritel kiired ajad ja nii edasi. Anname andeks.

Kommentaare ei ole: