laupäev, oktoober 15, 2022

Minu väike sõber Otto 😍 Järjest rohkem saame suuremateks sõpradeks 😉

Olen lastega nii harjunud, et kui mõni päev ei ole toas laste naere ega nutte, siis on justkui miski puudu...  

Mulle väga meeldib, kui ikka julgetakse lapsi kaasa võtta minu juurde. Ka tööle... Ólen kuulnud isiklikelt abistajatelt, et oma laste pärastki on tuldud ja oldud minu isiklikuks abistajaks. Kust ja kellelt saaksid lapsed hea kogemusi natu teistsuguste  inimestega . kui mitte minu juures. Usun, et selles tões ongi oma tõde. Kuigi erivajadustega inimesi on x korda rohkem peale minu... Mind siiski üks. Ja  mul on tõsiselt rõõm, kui emad saavad omad lapsed tööle kaasa võtta. Eriti, kui mu kodu - tavaline argipäev. Tavaline laupäev kodus.  
Olen seda meeltki, et koolis ei saa ka tunnetada tarkust. Saab vaid selgeks  teoreetiliselt   õppida, kuid... 

Mine tea, kes neist lastest kasvab... Vähemasti nad loodetavasti mõistavad endastmõistetavalt, et maailmas pole erilist inimest, oleme kõik erilised.😊 Abivajadus püsib kõikidel, kel rohkem, kel vähem ning abi küsida ja abi anda pole häbi asi... 

Kommentaare ei ole: