esmaspäev, oktoober 10, 2022

Mõned eelteated minu kiires ja põnevas elus

 Novembris tuleb kogunisti kaks näitust. 3. novembril Põlvas. Lohkva näituse täpset päeva pole veel, kuid tõenäoliselt novembri teisel poolel. 
Usun, et mul häid ´maale niipalju, et saan teha küll mitu ilusat näitust üheaegselt.

Tõenäoliselt saan laulda taas kontserdil 16. detsembril. See korralik esinemine oleks mul endale parim kink aasta lõpuks 😉😍

Need on vähesed sündmused ja üritused, mis ees ootavad. Neid on palju rohkem. 
Juba sel neljapäeval lähen Avatud Lavale. Selle aasta teema on Tundetarkus.   https://psyhhodraama.ee/avatud-lavad . Reede olen konverentsil „Grupitarkus -ja lollus - kuidas teha koos õigeid valikuid?“  https://psyhhodraama.ee/psuhhodraama-konverents . Psühhodraama on üks minu armastus. Ja tunnen hetkel, et just grupitarkus on mulle vaja, kuidas lollust vähendada endapoolselt. Mulle tundub, et lollusi on gruppides mõttetult palju  või olen ise ka loll. ´Kuigi mina ise küll end lolliks ei pea. Usutavasti teisedki ei pea endid  lollideks. Ja siiski tuleb kuskilt lollus ... ja tapab kõik ilusa tarkuse... Eks näe, mida konverentsil saab kõrva taha loovalt panna.

Ja novembris avab omad uksed  omanäoline akadeemia   https://www.transunityacademy.com/ . Seal soovin ka nii palju olla kui jaksan oma tegemiste kõrvalt ning iial ei tea, mis kuhu loovalt viib edasi mind. Tarkus tuleb iseendale juurde anda. See loob. Ei õppida ju vaid diplomite pärast... Mina  mõtlen nii.

Kommentaare ei ole: