esmaspäev, oktoober 31, 2022

Tänased rõõmud ja tõdemused


 Tibu rallis esmakordselt mammaga 😊


Meil tuli see hästi Grete - Alicega välja. 


Getteriga tegime saabaste moeshow 😀 Meil oli lõbus ja äge. Proovitud sai kõik saapad. 


Töine päev oli. Sai aetud ka tähtsaid asju. See on vast kõige parem teadmine tänasest, et maja ehk jääb siiski püsti... ja  saab kordagi. Kuigi mina soovin uut energiatki... 
Ja veel pisi häiriv juhtum tänasest. Lühidalt,  ma ei lasku üksikasjadesse, kuid mõtlen endiselt, kui oluline on õpetada ametnikele, eriti sotsiaalvaldkonnas töötavate inimestele viisakus ja privaatsusreegleid. Ei saa ikka suvalisest uksest sisse lennata ning oma asjadega toimetama hakata tutvustamata iseend korteriomanikule - elanikule - olijatele... Siis on mul küsimus, kas on pädev töötaja omal alal või... Olen vist  nii "ära rikutud" isiklike abistajate teemades ja selle teenuse käivas tantsudes, et võtan juba endastmõistetavalt  et muude teenuste osutajad käituvad sama viisakalt ja targalt nagu minu isiklikud abistajad. Kuid mulle tundub see tühine lootust... Samas tunnen end õnneseenena, et saan valida iseendale isiklikke abistajaid. 😍 Sest ainult õigete inimestega iseenda ümber on võimalik edasi minna... Vähemasti minu puhul kehtib see.

Kommentaare ei ole: