kolmapäev, oktoober 12, 2022

Kui armas päev

 Tegelikult ka - armas päev on olnud.  Hommikul laeti kohe mu akud täis. 

Angela tuli oma sünnipäevahommikul minuga kringlit sööma. Taaskohtumine oli hästi soe ja armsalt üllatav. Küllap olen suure jälje jätnud ta südamesse, et otsustas oma tähtsat päeva minuga jagada 😍

Veel teiselgi mu endisel isiklikul abistajal on täna sünnipäev. Helistasin. Ajasime Lauraga päris tükk aega juttu üle pika aja. Igati vahva. Laura on olnud ka üks isiklik abistaja, kes oli minu käed ja jalad mitu mitu aastad ning psühhodraamas abistaja, kui õppisin...  

Mul on tõesti uhke tunne, et minu abistajad säravad ja neil hästi läheb. Ja neil ka mina meeles olen. 

Eilne päev lõppes raamatust ühe lause leidmisega: Iga päev enne, kui kohtud maailmaga, peab kohtuma iseendaga.  Sedasi kirjutas Kaia - Liisa Reinut oma Kristallide raamatus. ´
See oli eilsele võimas lõpp akord. Mitte iga päev ei lõppe niisuguse super mõttega.  Ma  tean ju ise ka, et kohtume iseendaga on elus esmane. Vahel lihtsalt on hea  kui kuskilt tuleb meeldetuletust...

Kommentaare ei ole: