reede, november 25, 2022

Vahva olla vallatu vahetevahel ehk kaltsukas riidekapis

 

Vahetevahel keset argimuresid on olla vahvalt vallatu.

Avastada omaenda riidekapis tõeline kaltsukas 😁 Leida kleite, mida ei teadnudki nagu seal olevat. Siit soovitus naistele - enne kui tormata kaltsuka või kaubamajja uut kleidi  ostma, minge ninapidi omaenda riidekappi. Kindlasti leiate miskit põnevat, ilusat, sexikat... 😉😋😊 Kui just soovite kellegile tasuda, tasuge isendale ja naudige hetke olla ilus.

Mina mõtlesin peegli ees sedagi, miks mehed mind ei näe 😂 Või mina ei näe ühte neist...  Mulle piisaks ühest silmapaarist, kes mind näeks ning mina teda... Eheeee... 
Vahetevahel siiski mõtlen ka selliseid mõtteid. See on ju loomulik ja normaalne.  

Igatahes oli kelmikas moment iseendale.

Ja mulle väga meeldib, kui mu juuksed lahti on. Siis olen usaldusväärsem endale ja enesekindlamgi. Tavaliselt pean juuksed kinni panema, üksi olles ei jää nad mulle ette ega lähe sassi....

Kommentaare ei ole: