kolmapäev, november 23, 2022

Astusin Akadeemiaukses sisse

11. 11.2022 avas ukse omanäoline Transusnity Akadeemia  https://www.transunityacademy.com/´

Olin ju ammuilma soovinud  ja soovin iseenda jaoks juurde õppida ja teada saada, mida veel ei tea või ei julgenud teata,    siis taju(si)n,  et see on see koolimaja, kuhu mina tahan hetkel kuuluda. Siin võeti mind ilusti kenasti vastu. Ei küsitud olevaid diplomeid ega haridustaset.  Ei takistanud minu puudehunnikki, mida ma ise enam ei näe... Oluluine on minu enda soov , tahe, vastutus,  otsus olla veel parem iseenda Looja,.

Olen seadnud iseendale eesmärgid, kuigi sõna "eesmärgid" pole just kõige õigem sõna praegu... Püüan luua midagi sellist, mida mina pole veel loonud... End rohkem tundma õppida... Ja siis ikka iseenda kaudu olla inspireerija ehk siiski veel teistelegi... nagu siiani natuke...

Ükskord ulatan iseendale  olemise ja loomise diplomi 😋  Kui tunnen, et mu elu loomine on vikerkaarevärviline kunstiteos enneekõige endale.    

Sellist diplomit võime igatseda ning hangida me kõik ju. 😉😊

Usun, et Akadeemias oleme tegelikult kõik  omamoodi õpetajad. Minagi. Nagu elus iga hetk, kui pannakse seda ainult tähele...

Nohjaa, ülikooli ma ei kippinud enam aastaid - ma ei osanud selgeks mõelda, mida peale hakata keeruliste teooriatega... Kuid psühholoogilised teadmised kuluvad marjaks. Psühhodraama kogemused on justkui vaarikad tordil ...Akadeemias on võimalik hoopis erilisemalt ja sügavamalt endasse piiluda ning sel viisil ka teistest inimestest aru saada.

See meeldib ka, et alati ei pea kella vaatama, et loengu jõuda... Võib loengus olla sobival  ajal. Teemad, mida kuulata ja täiendada endas, saab ise valida. 

SUPER, et annan endale jälle võimaluse leidmaks vastuse lihtsatele küsimustele, kes ma siis ikkagi olen... ja mis on minu elu ülesanne...

Kommentaare ei ole: