esmaspäev, november 28, 2022

Minu moodi päkapikkude kink

 

Ma pole ükski aasta  mõistnud, miks advendikalendrid hakkavad 1. detsembriga, kui jõuluootus algab tavaliselt novembri lõpus... See selleks. Siiski usun, et päkapikud piiluvad 1. advendipäevast. 

Mina panin see aasta hoopis kinga nr 55 päkapikkude sussi asemel. Ehk leian printsigi kinga seest  või teise kinga kõrvalt 😋 Kink seisis sünnast riiulil. Nüüd aknal  ka ta rohkem näha... leida...'

Mina leidsin kinga   https://www.tiiajarvpold.ee/2022/02/king-nr-55.html , nüüd aeg päkapikkudepoistel kink üles leida.

 Aus mäng ju... Usaldagem vaid lapsemeelsust. See aitab raskel ajal naeratada. Pimedamalgi ajal on natuke rõõmusära 😉😊

Veel tuli kena mõte. Kirjutasin kinga juurde kirjakese. Tõesti soovin häid soove 2023 aastaks. Soovide toomine ei nõua raha ning saaja ehk siis mina ei saa toodud kohe ära süüa... Soovid jäävad kauemaks, aastaks... Usun sedagi, et soovid täide läheks, pean mina ise endaga kõik uued päevad uuel aastal töötama ja endale pai olema. Põnev saab see olema. Kindlasti on armastust palju. Nagu on olnud aastast aastasse.

Kingast soovid kallan põrandale uusaastaööl...

Kommentaare ei ole: