neljapäev, november 17, 2022

Sai kolatud pööningul!

 Nägin oma unistuse nunnut majakest suure suure aiaga. Tiik ka aias, mida soovin aeda - hea suvel ujuda.  Sain isegi teisele korrusele, minu meelest, õigemine pööningule, kus on keset katuse alust tuba. Tuba, millest teeksin mõnusa töötoa ehk väikese koolitusruumi. Galerii ehitaksin täitsa uue... Ja kujutage ette, maja kõrval kasvab männipuu, mis peab olema  ka kindlasti mu ajas.    Kevadel on palju sireleid. 

Sellest unistusest ei taha ärgata ega loobuda.

Päriselt ka, mina ei näinud und. See mu unistuse koht on Eestimaal täiesti olemas. Täna nägin seda oma silmaga. 

Oleks vaid mul hea raha ning inimesed, kes on pisut targemad kui mina, kuid minuga ühisel lainel ja ehitus profid, siis saaksime luua miskit, mida Eestimaal  veel olemas ei ole.  Minu unistuse teoks teha. Mis muutaks ka teiste elu...

Unistuse latti ma nüüd alla poole ei lase. Vähemasti seda saan hakata tegema otsekohe...

 

Kommentaare ei ole: