reede, jaanuar 13, 2023

Reede ja 13

 Minu jaoks on olnud 13 ja reede täitsa OK päev. Sain mitmeid asju tehtud, aetud ja teadmise, et üks näitus veel soolas... Hakkab hakkab looma see aasta... Kõiges. Püüan lihtsalt elada, nagu alati. Teen. Ei pinguta... Olen arusaanud, et suur pingutus loob stressi, sujuv kulgemine viib loovalt edasi... Mul on oma tempo, mis näib kiire, samas on täpselt nii paras, et mitte pinge minna... Tean, et ees on palju, ka seda, mida veel ei oska ka uneski veel näha. Head. Lahedat. 

Täna sai tehtud loosimise video. Lubasin facebookis ühe üllatus loosimise teha nende jagajate vahel, kes jagasid minu tööpakkumist isikliku abistajale. Ausa loosimänguna tegingi video loosimisest. Siia ei saa üles laadida. Kisab, et suur on... Aga mulle meeldib see videos , et tegime suulise tõlke, mis võtab hoopis vähem aja ja närvikulu. Selliselt võiks pidevalt videod teha...

Kommentaare ei ole: