esmaspäev, jaanuar 02, 2023

Vajan isikliku abistajat

Vajan väga isikliku abistajat/isiklikke abistajaid, kelle tööülesanne on mind füüsiliselt abistada toimingutes, millega mina ise toime ei tule. Naljaga pooleks, kuid siiski tõsimeeli võin öelda, et isikliku abistaja on mu käed ja jalad, sest elan täisväärtusliku, aktiivse ning loomingulise, kuid väga tavalise naise elu.

Töökoht on peamiselt minu kodu, Kaagveres Tartumaal, kuid on tihti ka väljaspool kodu. Sest käin kõikjal ringi ja teen erinevaid asju.

Tööaeg paindlik, mõlemapoolsel kokkuleppel. Tööpäevad võivad olla lühikesed või pikad - vastavalt minu vajadusele ja kokkuleppele. Ma ei vaja kõrvalabi 24//7.

Väljaõpe minult.
Töö saab selgeks mõne päevaga.

Väike kõnepuue ei ole takistus suhtlemisel, isikliku abistaja üheks tööülesandeks on vajadusel mind ka tõlkida. Siit videos saate aimu: 😉


Soovin isiklikult abistajalt usaldusväärsust, üksteise mõistmist, avatud meelt ja keskmist füüsilist jõudu.

Isikliku abistajale pakun meeldivat ja sõbralikku töökeskkonda, inspiratsiooni, uusi kogemusi ja avastusi, võib leida ka uusi tutvusi.

Töötamine minu juures sobib suurepäraselt lisatööna või nt õpilastele/tudengitele.
Tööandjaks on MTÜ TM Loovus, tunnitasu on 6.30, kuid see võib tõusta.

Julgustuseks lisan mõtteid endiste ja praeguste isiklike abistajatelt minuga koostöötamise kohta:

Diana: Sind koheldakse nagu päris inimesena ja sinu endana, mitte asjana. Tänapäeval on see pagana                haruldane.

Erika: Tiiaga ei hakka kunagi igav! Saab nalja, uusi oskusi ja tutvusi, saab trenni, kodumaad avastada jpm!  Mõnus on see, et ise ei pea eriti mõtlema, kõik öeldakse ette. 

Mirjam: Tiiaga on alati vahva, ma ei tea teist nii toredat ja paindlikku tööandjat!

Kristel: Mulle meeldis, et Tiiaga oli töösuhe koostöö nagu inimene inimesega, mitte võõra ja käsutäitjaga.

Egle: Olen tänulik, et sain kooli kõrvalt teha tööd, mis seondus ka minu erialaga. Õppisin sel ajal nii mõndagi - nii vaimselt kui füüsiliselt. Lisaks olen väga tänulik ka paindlikule graafikule.

Hanna-Liis: Tiia juures töötamisel on kindlasti põhilised märksõnad paindlikus, vaheldusrikkus, samas ka tore kodune rutiin.

Karoliine: Väga paindlik töögraafik ja pole sellist tunnet, nagu läheks tööle ja teeks tööd, vaid nagu läheks sõbrannale külla ja saab toredaid asju koos teha.

Palun võtta kontakti, kui oled huvitatud ainulaadset tööst minu isikliku abistajana: tiia.jarvpold@gmail.com või 5529317 (vastan sõnumitele ka)

Kohtumiseni!

Kommentaare ei ole: