laupäev, märts 18, 2023

Heihopsti! Lahe töö, sinule, isiklik abistaja!!!

Heihopsti!
Tahad tööd ja raha juurde? - Mina vajan isikliku abistajat.
Vajad uusi elamusi? - Mina vajan küll uusi elamusi!
Soovid  ka väikest trenni ehk füüsilist koormustki - saad minuga olles. - Mina tahan kõikjal liikuda ja käia, teha paljusid vanu ja uusi asju. Sinuga koos, sest paljudes olukordades on su käed - jalad mulle abiks, justkui lisakäed ja -jalad.
Kas hakkame uusi elamusi looma koos.!? Suvel... Kevadel... Talvel...
Tule, tšillime koos läbi suve!!! Ja kauemgi... 

Mulle võid kirjutada tiia@lux.ee , tmloovus@gmail.com või facebooki postkasti ning helistada 5529317, vastan sõnumitele ka. Küsi huvitavaid küsimusi ja ütle mõne lausega, miks soovid isikliku abistaja tööd minuga ja mu juures.  Siis saan minagi omaltpoolt rõõmsasti räägita veel ja veel lisainfot. 

Ootan põnevuse ja rõõmuga!

Kommentaare ei ole: