kolmapäev, märts 15, 2023

Tänane 80. näitus "Kevadetunne hinges"

Täna Maarja-Magdaleena raamatukogus avasin oma 80. näituse. Ma olen uhke, tänulik ja õnnelik ja mis iganes veel... Mul ei jätku sõnu, mis tunne mul praegu hetkel on! Õues on kevadetunne ja tõsiselt - hinges on ka! 

Isegi raamatukogu viivat keerdtreppi mööda sai 2 korda üles-alla käia. Jah, ma tean, et mõni ütleb jälle et ei ole ligipääsu. Saan aru, et mõnele ei olegi. Teiselt poolt ma saan aru, et on väga vana maja, mida kirikogudus renoveerib ja milles on ka rahvamaja. Igasse majja ei saagi lifti olla, siis kaob see vana hõng ära... Raamatukogu juhataja Pireti esimene jahmatus oli, kui hakkasin näitust planeerima - aga meil on keerdtrepp! Minule ja isiklikule abistajale Kristile see õnneks takistus ei olnud! 

Näitus sai jällegi nagu vanaema elutuppa, kus on igivana tapeet ka. Väga originaalne näituse koht taaskord! Veel meeldis koostöö Ilmariga, kes laulis. Esimene laul läks ikka super hästi kokku minu maalidega - "Mis värvi on armastus?". 

Aitäh Maarja-Magdaleena inimestele nii sooja vastuvõtu eest, mis oli avamisel 💖


2 kommentaari:

Maris ütles ...

Väike Kaisa käis vanaemaga näituse avamisel ja sai ülimalt inspireeriva, sooja ja positiivsust täis mälestuse kogu eluks! Suurimad tänusõnad Teile!

tiia ütles ...

Kui ARMAS ❤️ Aitäh, et jagasite Kaisa tundeid minuga! See on see, mis annab energiat tahet edasi toimetada mulle... Kaisale soovin parimaid soove kogu eluks!