teisipäev, märts 28, 2023

Miljon üks kildu...

 ... oli kraanikausis... Lõhkusin ühe hoopiga armsa pisi klaasi. Talderk kukkus peale - ja miljon üks kildu jäi klaasist järele... 

Õnne ju vaja!

Nüüd peab lihtsalt tulema midagi head...  Kuigi  mul ongi hästi. Probleemid on huvitavate lahenduste jaoks. 

Täna on olnud vastuolude päev. Rõõmud, lahendused, naerud, kurbused, loobumised - kõik ühes päevas. Ja mina  olen tänulik selle keskel, et minuga on hästi. 

Uut isikliku abistajat  ei ole veel leidnud... Tänagi ei ilmutud kohale - mind see ikka hämmastab, kuidas tööotsija saab sõnagi lausumata mitte kohale ilmuta. Või loobuti proovipäevastki... Kuigi viimasel ajal on oluline raha küsimine, kuid raha saamise nimel ei olda nõus iseendagagi natukene rohkem pingutama. Ma ei saa midagi sinna parata. See on nende inimeste valik ja elu.
 Mina püüan takistused  väikesemaks teha ka abistajatelgi, kõik ei saa ega peagi kõike teha... 
Tean, et minu inimene on kuskil . Peab ainult kohtuma üksteisega.

Aga homme uus päev.
Uued emotsioonid ja tegemised. 
Olen juba põnevil ja ärevil 😉


Kommentaare ei ole: