laupäev, märts 25, 2023

Sai hüpatud 1920-ndasse!

 

Saime eile isiklik abistaja Kristiga hüpata eelnise sajandi algusesse Laulupeo muusemis. 

Tartu Psühhodraama Instituudil https://psyhhodraama.ee/ oli 11 sünnipäevapidu 1920-nda stiilis.  

Ettevalmistus oli hästi lahe. Mina näiteks uurisin, millal tuli moodi küünelakkki... Mul on küll suur kogus kaelakeesid, kuid mul ei leidunud sobivat pika kaelakeed...  Kleidi leidsin oma kapis, eelmise sajandi lõpust. Päriselt. Minu meelest sobis suurepäraselt.  

Viimasel hetkel avastasin, et ratastool on vale, pole 20-nda oma... Kuid ma loodan, et keegi ei pannud tähele ratastooli. ´

Mul on ikka ägedad abistajad, kes viitsivad ja soovivad vahel kaasa mängida ja ollagi minuga sarnaselt riides. See annab me väikesele tiimile kohutavalt palju särtsu juurde Nii mina kui isiklik abistaja tunneme end hästi.   
2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Nii vahvad olete!

tiia ütles ...

😃 Aitäh