neljapäev, märts 23, 2023

Mis värvi on värvide armastus?!

 Täna 17 aastat tagasi ostsin esimesed õlivärvid ja esimesed 2 lõuendit. Homme 17 aastat tagasi maalisin oma esimese maali. Praegu on pooleli maal mille idee sain laulult "Mis värvi on armastus?" Maarja-Magdaleenas. Ma tõesti ei tea mis värvi on värvide armastus, kuid ma usun et armastus on südame värvi. Arvan et ma olen kõik oma maalid teinud südamega...

Ja homme on papa sünniaastapäev. Esimese maali ma mäkerdasingi tema 60ndaks juubeliks. Sellest mäkerdisest sündis päris korralik maal, mis on kõikidel näitustel.

Tegime ükskord natuke tempe ja vempe! Papa avastas, et ta on moedisainer, leidis kartulivõrgu ja pani mulle ette - et näe ilus, uus, värviline kleit sulle!                                                               Jah, papal oli omad head ja vead, aga vahel tegi sellist nalja, et naera kõht kõveras! Mäletan, et too päev oli meil mitu tüdrukut ja selle pildi tegi kindlasti Erika. See võis olla 16 aastat tagasi. Ma usun, et papa võib olla praegu väga uhke minu üle, sest tema tema kunstianne jäi lahtisse sahtlisse. Tal oli joonistamisanne, ta joonistas mulle päris palju. Vähemalt mina mäletan seda, et ma õppisin temalt joonistamist. Küllap minul on tema geenid ja mul on üks tähtis asi veel, mida tal vist ei olnud. Tahe kuhugi jõuda! Või ta lihtsalt ei osanud seda tahet üksindusest ja pudeli tagant näha... Ja siiski ta oli äge, vahva papa ja veel vanaisa ka!
Ja ikkagi - mis värvi on armastus... 


Kommentaare ei ole: