reede, juuni 06, 2014

Jälle üks tore päev vihmasajus

Mind kummitab laul "Las kallab". Nii vahva, et Johanna lõpetas IA töö minu juures vihmasel päeval, ja nüüd Kristi, kellega täna esimest päeva linnas käisin, alustas samuti vihma tähe all ! Huvitav, mida see küll tähendab :) Tegelikult oli meil hästi lõbus vihma käes joosta. Ja lõpuks ometi jõudsin niikaugele, et otstsin täna vihmakeebid meile mõlemale. Vihmavarjuga väga rastastooli ei lükka :) Mul on ikka meeles Vampsi idee, et vihmavari peab mul käima ratastooli külge, nagu kohvikuvari. Minu meelest väga hea idee.

Täna sai kõik tehtud, mis plaanis oli, ja enamgi veel. Välja arvatud üks asi: laulupeo piletid jäid muretsemata. Aga loodan, et neid jätkub veel järgmise linnapäevani :)

Ametnikud on minuga pärast mõnda korda vist juba harjunud :) Enam ei vaadatagi, nagu tulnukat, kui ütlen, et kirjutan allkirja jalaga. Vastupidi, jagavad ära, et midagi on vaja alla panna. Käisin Kodakondsus- ja Migratsiooniametis, oli vaja uusi ID-kaardi paroole. Eelmisel nädalal internet jamas, mistõttu läks ka ID-kaart blokki.

Ja veel - tuleb välja, et ma pole tõepoolest mõnede abistajakandidaatide kirju kätte saanud. Tegelikult on mul selle üle isegi hea meel, et esimene, kelle kirja ma kätte sain, ja kes ka jäi ning jääb suve lõpuni (või ehk kauemakski), oli Kristi. Ei ole halba ilma heata.

Ja veel sain tegelda ühe lemmikasja - psühhodraamaga. Nüüd tulebki hästi mõelda, kuidas ennast psühhodraama ja värvide maailma vahel ära jagada - või kuidas neid ühte siduda. Siis läheb suur töö lahti.

Kommentaare ei ole: