teisipäev, juuni 03, 2014

Suve möll algas...

... täna ja sain kindluse (tagasi), et minul tuleb ka mõnus ja asjalik suvi. Et mu elu saab ikka tormakalt ja edukalt edasi minna. Õnnelikult. Päris ausalt. :)
Täna kohtusin esimest korda isikliku abistaja Kristiga. Ja tal oli kohe esimesed töötunnidki. Ei ühtegi proovipäeva ega silmast silma töövestlust - mina ja ka Kristi usaldasime eilsest kirjavahetust. Usun,et meil tuleb väga hea klapp! Arvestades, et ta pole elus midagi taolist teinud ega vist ka taolisega kokkupuudunud, siis täna sai super hästi hakkama :) Ja minu kõnest arusaamine ei olnud probleem. Esimene kord mind kuulda ja arusaada tublilt on ka väga hea. Kuigi eks minagi pabistan veidi alati just kõne pärast...

Võib - olla ongi need parimad abistajad, kes alustavad "suure pauguga" :) Neil ei ole aega pabistada ega mõelda... Nad kas on või ei ole! Kolmandat variandi lihtsalt ei olegi...

Usun, et kolm suvekuud saavad siiski olema mul sisutihedad :)

20 päeva isikliku abistajata olid kuidagi karm aeg. Ma püüdsin naeratada. Kuid tegelikku elu - olu teadsin ja tean vaid mina ise. Kui ikka pisi - pisi igapäevaseid asju ei saa just siis teha, kui soovid - siis see lööb palju muud elus segi ja röövib hea energia... Nii pikalt pole olnud vist ma abistajata. Ja loodan, et pikemalt aega enam ka ei tule.

Aga  nüüd rahulikult suve naudima.
Soovin, et mõned mu suveunistused lähevad  ka  nüüd kindlasti täide. :)

Kommentaare ei ole: