neljapäev, juuni 26, 2014

Naistelehes ilmus...

... looke minust. Huvitav, mitmes elu jooksul?!
Ostsin ise R-kioskis lehe. Naljakas tunne oli taas. Ikka ja jälle on  see  naljakas  tunne, kui miskit minust kirjutatakse. :) Nagu oleks kuulus, ja paljud vaatavad - see kindlasti ei ole nii. Vähemalt mina ise loodan seda.
Artikli lugesime Kristiga Anne kanali  ääres. Rahulik oli seal. Külm ilm ju! (Ma ei mäleta juunit, kui oleksin jopega käinud koguaeg...)
Olen Marianne kirjutisega suht rahul. Kui mõned kohakesed välja jätta... Aga las olla. Ajakirjanik teeb oma tööd, ning seda peab mõistma. Ja üldiselt rääkisingi  nii nagu  naistekas on :) Kuna loo valmimise ajal oli kuum sõna "reform", siis on see sõna sattunud IAT-sse, mis iseenesest on positiivne. Ma ise poleks nii kõlavat julgenud öelda... :) Mis puudub IAT teemasse, siis see on see, mida soovisin öelda ja sellest räägin edaspidigi lollikindlalt ja väsimatult.
Üks hea koht "Kui ma kord mehe võtan..." Nohjah, KUI... :) :) :) Tegelikult täpselt sedasi mõtlesingi. Samas ei sooviks ma oma vabadust käest anda!
Üllatav on vana pilt lehes, see sinine seelikuga :)
Fotodega olen väga rahul :) 

Lugege ise, otsustage ise! :) Aga kui ma kedagi häirin, siis ärge lugege minust mitte midagi! Ka mitte seda blogi ! ;)

Kommentaare ei ole: