neljapäev, juuni 12, 2014

Selle suve esimesed maasikad... kunstipoest!

Käisin täna lõuendeid ostmas Tartu Kunstnike Maja kunstipoes. Sealne müüjanna on jätkuvalt imesõbralik :) Peale kauba pakkus ta mulle Kristiga ka maasikaid, mis olid tõesti head. :)

Täna soovisin koju osta lilli. Rukkililli. Lillemüüjaonu Kaubamaja ees lihtsalt kinkis kimbu rukkililli. Ei soovinudki raha. Kas pole armas :)

Nüüd on päris kindel, et olen 5. juulil Tallinnas Laulupeol. Pilet(id) rahakotis :) Veel kuu tagasi ei julgenud selle soovi täitumist looda ega uskuda... Kuigi see soov on eelmisest Laulupeost hinges. Nüüd ühtib minu ja isikliku abistaja Kristi soov :) Kristi saab olla Laulupeol ning samas on tööl. Mina saan olla Laulupeol ning samas puhata.
Väga äge!
Soovisin ka Tantsupeo pileteid, kuid kõik olid väljamüüdud, kahjuks :(
On vaja veel leida Tallinnas kellegilt öömaja. Aga sõpru mul jagub! :)

Kommentaare ei ole: