reede, juuni 13, 2014

Jess, suvepäevade näitus!

Selle suve  esimene näitus, küll vaid ühel nädalavahetusel,  saab olema juulis. SDE suvepäevadel.
Arvan, et paljud ei teagi, et olen SDE liige. Juba aastaid. Seda ma peast ei mäleta, kui mitu aastat. Aga see polegi oluline... Vahepeal olen olnud poliitikas hästi passiivne...
Sotside suvepäevadel käisin 10 aastat tagasi. Meelde on jäänud tantsimine, Munamägi, öine udu...
Nüüd, mõni aeg tagasi tuli listi soov - email, mida suvepäevadel teha. Mõtlesin, miks mitte pakkuda oma näitust... Sest muud ma väga eriti ei saa teha, kuid kunstiga saan ikka kaasa lüüa.
Ausalt öeldes, ma olin ikka märtsis - aprillis omadega nii läbi, et ei jaksanudki suveks  näitusi sebida... Momendil tunnen, et pean paari kohaga, kellega olen aasta tagasi suhelnud, taas kontakti võtma ja asja lõpuni viima. Nüüd jälle jaksan! Suvi alles ju algab. Loodan, et nii mõnigi näitus saab olema veel sel suvel.

Suvepäevad toimuvad Voore Puhkekeskuses Jõgevamaal 12. ja 13. juulil.  

Kommentaare ei ole: