esmaspäev, juuni 30, 2014

Juuni lõpeb, juuli algab...

Homme algab juulikuu.  Soovin, et  tuleb suve näoga :) Juunikuu on küll kuhugi vahele jäänud... Ma ei kujuta ettegi, mismoodi see aasta maainimesed heina teevad...  Suvitamine on üks asi, kuid talv on ees...
Homme algav juuli tuleb mulle hullumeelne. Sellist kuud ma ei mäleta ammu, vähemasti paari viimase aasta jooksul. Võib - olla 5...6 aastat tagasi... See nädalavahetusel olen Tallinnas Laulupeol. Mind võib kohata pealinnas reede õhtust. Seega, kui soov kohtuda, andke teada palun! Laulupeol  kontserdil olen laupäeva õhtul.  
Juulisse mahub kaks näitust, SDE suvepäevad ja Kuldvõtmekese ehk IAT päev.
Ma üritan töö ja puhkuse ja kõik muu üheks rõõmuks siduda. Ka probleemidki saab lõpuks heaks keerada... :)

Täna lõppev juunikuu on olnud natuke vähem hullumeelne, kuigi seda juunigi oli. Jõudsin ja jaksasin palju rohkem kui arvasin mai lõpus veel. See on vaid suur rõõm! Olen tänulik Kristile, kes isikliku abistajana on teinud super head tööd. Kuu ajaga oleme Kristiga väga hästi kokku sulanud, täpselt nii nagu väga hea isikliku abistajaga olema peabki. :)
Ja kui hea tunne on jälle mitte kuhugile mitte hiljaks jääda! Vahepeal juhtus seda väga  sageli... See röövis ka minult energiat,  see häiris mind üle mõistuse...See ei olnud mina, kes hilines ja lõpuks loobuski... OK, see möödas!  Ei tuleta enam meelde. Aprilli keskpaigast hakkasin taas iseend üles leidma tänu isikliku abistaja Johanna füüsilise abile, mis on kestnud siiani :) Täna võin öelda,  et olen iseend üles leidnud vägagi hästi :) Loodan, et ei kaota enam end...     


2 kommentaari:

Unknown ütles ...

tubli tüdruk, et leidsid taas enda

tiia ütles ...

:):) :)