laupäev, aprill 25, 2020

Aeg armuda...

... iseendasse jälle. Sügavalt.
See hea tunne, et tuleb armastada, see kipub tihti unuma. Armastus on ju palju palju laiem, kui oleme harjunud mõtlema ja tunnetama. Armastus kohtab kõikjal, kui hoida süda avali.
On ju kevad ja millal siis veel armastada, kui mitte nüüd... Kuigi igal ajal, igal hetkel on vaja armastada, sest siis on tugevus su sees  tugevam. Aga ka positiivsem ning säravam.

Tänane laupäev on olnud hästi mõnus.
Küpsetasin kohupiima - sõstra kooki. Sai imeliselt maitsev.  Punaseid sõstraid on veel mul külmikus... Laupäeva õhtul peale päeva toimetusi ja dshussi võib koogi süüa. 😉
Kollaste tulpide asemel on punased tulbid . Otsustasin hakata end lilledega üllatama  😍 Paljud kulutavad raha kes - teab - millele, miks  siis mina ei võiks vahetevahel tavaliselt rohkem lillerõõmu tuppa tuua ja osta... Seda enam, et loodusesse ei pääse ma just tihti...
Endale kui kohvihoolikule tegin köögi kohvipakkide riiuli. 😋 See küll tõenäoliselt ajutine kohviriiul seni, kuni mõtlen veel paremat välja... Usuvasti tuleb  köögi veel mõned muutused. Samm - sammult. Tasakesi jooksvalt.
Laulab Demis Roussos. Üle pika aja kuulan teda. Oli aeg, kui kuulasin päris palju. Hea nostalgia praegu.

Lähen piilun veel, kuidas elab mu uus maal... On kuivanud ja seisnud poolteist kaks nädalat...

Mida veel soovida...
Hea on.
Tänase päevagi saab armuda 💖

Kommentaare ei ole: