neljapäev, aprill 16, 2020

Otsustasin olla...!!!

 Kui keegi ei kinki argipäevaks lilli, siis tuleb ometigi ise kinkida endale lilli 😋 Olen naine ju!!!😍
Täna sai  kingitud iseendale 30 kollast tulpi. Jagasin mitmesse vaasi ning panin  elamises laiali.
Kevad!!!
Kuigi hommikul sadas laia lund. Mul tunne nagu oleks olnud hilinenud jõulurahu... Hästi kena oli akna taga ja minu enda sees...

See pilt on küll tehtud mõned aastad tagasi, kui mu poja kinkis naistepäevaks tulpe. Kuid praegu oleks  selle sama valge vaasi pilt peaaegu samasugune...

Kurb, kui nüüd eriolukorras ei saa lilledelt rõõmu...

Minu päev on särav ja töine olnud.

Püüan leida head uut isiklikku abistajat. Momendil on tööpakkumine CV Keskuses ja CV-Onlines. Kliendihaldurid tegid me MTÜ TM Loovusele eripakkumise kuu ajaks. Nendega on olnud mul  hästi sõbralik suhtlemine. Ka telefoni teel. Nad helistasid tõenäoliselt üksteisest sõltumatult paari päevase vahega. Tunnen end päris tööandjana üle mõne aja. Hea tunne on, kui keegi võtab sind võrdväärsena! Ja hea küll, et eripakkumisega, kuid see, kas võtan või jätan selle, oli siiski minu otsustada... Otsustasin võtta. Huvitav on see, et isiklikke abistajate kandidaate on tulnud üllatavalt palju. Täna sain aru, et tuleb õppida mul inimestele ei - ütlema, kuigi saan proovida mitmeid inimesi... Nagunii kõik kandidaatid ei  tule esmalt töövestluselegi  ega ammugi proovipäevale.
Töötukassast muide ei tule üldse nii palju kandidaate.
Praegu on huvitav kogemus mulle kui tööandjale.
Kogemus, mille eest olen tänulik.
Suhtlen uute inimestega.
Saan niimoodi areneda iseendki,. End rohkem kehtestada. Ei ole just päris kohe tööotsijale ei-öelda...
Igav ei hakka.
Lõppude lõpuks leian kindlasti oma inimese/inimesi ehk abistaja/abistajaid 😍

Kommentaare ei ole: