kolmapäev, aprill 22, 2020

Eh, rahulik möll võtab taas hoogu

Rahulik möll võtab tuure. 😊
Kuu poolteist ei oleks ma uskunud veel, et minu loobumised loobumistest saangi ellu viia. Ma ei uskunud üldse tegelikult, et see kevad ja suvi tuleb midagi ägedat. Et leian uut   abistajat... Ja nii edasi. Võib - olla ma ei näinud üldse sellisena, loobujana välja...   Aga mul ka on neid lootusetuid hetki, nõrkusi hetki... Neid tean tavaliselt mina ise...
Siis palusin midagi võimsamat... Taevast... Ingleid... Ja usaldasin iseendki ikka siiski. Ei lasknud end paanikasse, eitusesse...

Täna tean, et ees seisab uskumatult rahulik möll.
Midagi hakkas täna juba toimuma. Olen väga rõõmus ja tänulik.
Millegi toimumisest tegime ka pilte. Mulle pole veel saadetud...

Täna toimus viimane töövestlus. Mõtlesin, et kohtun kõikidega, kes on soovi kandideerimisel avaldanud... Ülepoolte ei ole enam kirjutanud vastu. 23 kandideerijast on tulnud töövestlusele kolm inimest. Täna siis kohtusin ühe neiuga. Loodetavasti uuel nädalal saame ka proovida...
Täistöökohti pole küll anda, kuid mu isiklikud abistajad on sellest alati aru saanud. Ja oleme paljudega rääkinudki, et üks inimene ei suudakski nii palju tunde minu tempoga olla... Aga praegu tundub küll, et kevade teine pool ja suvi tulevad päris asjalikud ja tegusad.

Uudistes oli hea uudis. Maailma õhk on juba puhtam ja  loodus  kuidagi muutunud... Loomad julgemad... Nii et on ka head selles suures koroona 19 kaoses. Rahu peab olema püsiv.

Mina arvan, et mu elu - olugi muutub.
Rahulikult.        

Kommentaare ei ole: