pühapäev, aprill 12, 2020

Hoogne värvimispäev

 Alustasin munade värvimisest lõpetasin juuste värvimisega. Mis värvi nüüd olen, saate pisut hiljem teada ja näha. Sellist värvi ma pole ennem olnudki. 😋

Oli hästi  mõnus pühade pühapäev. Päev otsa käis keegi külas.

Minu munadepühade laud nägi välja selline. 

 Mõtlesin kõikidele, kellele soovisin soovida ilusaid pühi, kuid füüsiliselt lihtsalt ei jaksanud. Loodan, et läbi õhu kandusid soovid nendeni. 😍 Aitäh paljude soovide eest, mida  sain paljudelt sõpradelt ja tuttavatelt. 

Mul olid tõesti rahulikud ja rõõmsad pühad.  7 munale sai teha munakunsti - joonistusi.

Miks mul nii kuri nägu - ei tea... Võib - olla ei öeldud õigel ajal "hernesupp" või mõtlesin, miks pagana pärast oli nii vähe munavärve - minu lohakus lõi välja... Ei olnud varunud isegi sibulakoorigi...

Kommentaare ei ole: