teisipäev, aprill 28, 2020

Super reklaamipilt...
... minu blogile/kodulehele ja videole Piretilt.

Piret täna hommikul olevat vaatanud youtubi´s hommikukohvi juues mu videot "Õnn on olla õnnelik ehk astumata samm õnneni".
Vot nõnna on vaja videot vaadata!!! 💖😉  Nüüd, kui kellegil igav hakkab kodus olles, siis vaadake minust videot. Kestab tund.

Muide, video pildil olemegi Piretiga 😉Eile õhtul küsis Kristina, kas olen mõelnud, et raamatu (mõtles esimest raamatut) järgi film või lavastus teha... Vastus on, et olen küll mõelnud. Vähemasti peast on käinud. Eks see videogi sai selleks tehtud, et kuidas oleks natuke näitlejagi olla - vist õnnestus... 😋 Kuigi video eesmärk oli pisut teine... Võib - olla nüüd on aeg edasi mõelda mängufilmile või teatritükile... Siiski ma ei kujuta seda praegu ette, mis sellega kaasneks esimesest hetkedest peale...

Mu raamat "Kohvi jalaga, palun..." on nüüd tõlgitud Maarjalt ja Dianalt inglise keelde. Nüüd on vaja kujundada ning siis trükki. Kui hästi läheb, saab see aasta jälle raamatu esitlust! 😉 Usun, et saab hästi minna!
Aitäh mu armsad tüdrukud, et võtsite tõlkimise ette! 💖

Loovalt edasi!

Kommentaare ei ole: