laupäev, juuli 22, 2023

Homme erilisem pühapäev ning olengi erliselt särav ja õnnelk

 

Homme teen midagi koos teiste eriliste naistega, mida mina selliselt pole eales teinud.  Olen teinud palju asju, kuid täpselt selliselt nagu homme, ei  ole kogenud...

Juba täna tundub mulle, et saab olema erilisem sündmus ja võimas kogemus. Miski muutub mu elus. Minu sees taas muutub miski, ja siiski jään iseendaks alati. 💖😀

Täna saan julgelt öelda, et olen rallinud maailma, mis ongi avatud. Maailma, kus saab palju suuremat kui võrdsust... Ennemini oli see nii popp olla võrdne, siis hakkas tunduma, kas ongi see piir  ja mul oli aegki - usu või ära usu - piinlikki, et ma ei ole teiste puudega inimestega võrdne, et olen nagu piiri ületanud...

Samas olen igatsenud lihtsalt olla mina ise. Naine.  Naine, kellele ette ei kirjutada koguaeg järjepideualt puudega naine.... Täna ise olen seal maal, et tean selgesti, et naisi pole kahte sorti - puudega ja puudeta... Kõigile on antud võimalus olla oma elu looja. Varem öeldi selle kohta eneseteostus. Ja minu meelest on parim võrdsus, et lubada ja lasta võmede ja oskuste järgi oma elada. See jutt võiks praegu väga pikale minna... 

Aga homme võite mind kohata Harjumaal...

Oi, millist vaeva nägin, et üldse saada minna. Kellelgi polnud pühapäev vaba, et olla isikliku abistajana minuga  ... Nüüd olen selle eest isegi tänulik. Sest et üle mitme aja saan minna ja olla sõbrannaga. Kordki aastas saan nii olla, et ei pea üldse mõtlema abistaja tundidele... Mul pole küll abistajate vastu midagi, vastupidi - nad super mul - aga sõbrannaga taas möllu teha, on siiski teistsugusem tunne. Kuigi füüsilist abi vajan hommegi. Krista on osanud mind abistada juba lapsest saadik.

Pabistasin, et mul pole seda üht üdini naiselikku kleidi, mis homme selga panna... Poodi ka ei  saanud. Kapp muidu kleite täis... Nii naiselik probleem. Aga oh imet, kaks imeilusat kleidi tulid paar tundi tagasi mu juurde. Kai tõi. Ühte soovisin, kaks sain. 😂 Ühte kleidi armusin koheselt - minulik õrn ja lihtne, ilus, sexikas ja mu meelest, suviselt konkreetne.

Niisiis,

homme tantsin Ratastoolitantsu Vabadue ja Õnnelikku naise tantsuks!!! 💖
Osalen vägeva video võtetel. Carmen loob. Mina loon. Kõik loovad. Selles videos.

Rõõmsat nädalavahetust!!!

Kirjutan jälle siis, kui kirjutan. Mitte enne kui  esmaspäeva õhtu...

2 kommentaari:

Regina Lilleorg ütles ...

ˇKaunist tantsupäeva ja hingele head!

tiia ütles ...

Oli tõesti kõik hea eile - aitäh