neljapäev, juuli 13, 2023

Sõitsin bussiga!!!

 

Üle mitme - mitme aasta sõitsin bussiga.  

Soovisin proovida uued madalad bussid ära. Tartumaal sõidavad 1. juulist kuldsed madalad bussid, ka väikesed bussid on tagant madalad, kuhu saab lapsevankrite ja ratastoolidega  hõlpsasti peale. 

Ma ei hakka virisema, pisiasjad riivasid silma... Siiski kõik on hästi. Minu kauaaegne soov on täitunud - bussidele hea ligipääs. 

Minu armsad ja hullumeelsed bussisõidud jäävad siiski aegade taha, kui olin pidev sõitja kõrgetes ja kitsades bussides. Mina ja minu inimesed said ka siis  hakkama, kuigi vaeva oli pisut rohkem. 

Kas ma nüüd hakkan taas tihedamine bussiga sõitma - kahtlen veidi. Tagasi sõites oli väike buss tõsiselt puu püsti rahvast täis - see selleks. Kuid see meeśte omavaheöine jutt - pehmelt öeldes ei olnud minu kõrvadele... Olin jubeda madala energia sees. Nüüd tean seda. Vanasti kuuldes blääblää jutte hakkas mul lihtsalt paha... Sest ei osanud oma energiat hoida. Täna aga oskasin... Jumal olgu nendega, kes kõvasti rääkivad bussis jumal teab millest.  Täna kohutavast tapimisest... Mina uudiseid ei kuula ega loe, kuid mine ainult bussi ning hakkad õudukaid kuulma...  Tänan, ma ei taha seda!!!

Linna sõites aga andsid armsasti vanaprouad ühele pisitüdrukule maasikaid. Suur buss oli pool tühi... 

 Bussisõit oma olemisest ei ole muutunud. 

Kuuleb kõike. 

Näeb kõike. 

Tegelikult oli bussisõit ju vahva. Nüüd tean, kui autod polegi ning vaja kuhugi minna, saan bussiga ja väga lihtsalt. Kommentaare ei ole: