neljapäev, juuli 27, 2023

Oma kõrgemale minale palve

Tõusin hommikul. Tegin kohvi. Järsku tabasin end tegemas palvet omaenda kõrgemale minale. Mul oli ja on seda lihtsalt vaja. Hetkel mitmed mitmed inimesed kuskil madalas seisus ega tea, mis oma eluga edasi teha... Paar päeva on kirjutatud mulle sellistel teemadel üksnes... Siis mõtlesingi, et pean ka iseendale julgust ja lusti juurde andma, muidu tõmmatakse mindki kuhugile, kus pole hea ega vajalik ja kasulik olla...    Sest praegu ongi energia liikumine harjumatu või teisiti öeldes nagu ennemini öeldi, tähtede seis kummaline...
Mulle meeldib olla olemas teistele. Vägagi meeldib. Jagada seda,  mis mul on.  On see siis hea või halb, otsustavad need, kelleni see jõuab... 


Palve oma kõrgemale minale    

Palun ole ja jää minuga nagu oled olnud minuga sünnist saadik.
Ole ka siis minuga, kui mu sees väike närvikõdi eitab Sind. 
Ole minu sees ja kõikjal, kus viibin. 

Tuleta iga hommik meelde, et algas hea uus päev Valguses ja Armastuses. 
 Isegi kui ei usu ühtegi rõõmu tulevat enam. 
Pane mind naeratama iseendale.
Tean, et tegelikult ausalt ja siiralt naeratada on lihtne. Sul veel lihtsam.  Sest Sina tead, et ükski probleem pole takistus naeratusele, ja tead seda kindlamini kui mina.

Meenuta iga hetk siin ja praegu, et mina olengi iseendale see kõige - kõige - kõige. Mina ise ja ainult mina koos Sinuga loomegi elu, mis peamegi elama siin ja praegu. Iga uus parem hetk on minu ja Sinu teha, kui kuulan Sind. ´
Mitte keegi ei saa öelda mu keha ja vaimu ja hingele parim on peale minu enda ja Sinu minu kaudu.   

Julgusta mind, palun, jääma iseendaks.
Sest ainult nii suudan teisi mõista ja saan jagada seda head, mis mul on. 

Luba mul ka vahel  kukkuda. Pehmelt kukkuda.  Et valu valutum. Tõusmine säravam jälle.

Lendleme koos tähtede poole!
Sina poolsammu eespool, sest mul on vaja piiluda, kas Sina suudad. Tean, et suudad, mis soovid. Ole mureta, järgnen Sulle 💖
Käia meil veel pikk pikk maa. See on vahva.

Selline minu palve või soov või kahekõne oma kõrgema minaga. Ei olnudki nii raske kirja panna, kui arvasin. 
Igaüks võib omaenda palvet teha. Sest arvan, et just iseendalt suudame või oskame või julgeme  paluda kõige vähem... Mängigem kergesti oma minadega. Mäng on aga tõsine töö.

Kommentaare ei ole: