laupäev, juuli 01, 2023

Säravaid uusi Kuldvõtmekesi päevi!!!

 

On küll vahva, et on loodud igavesti vahva teenus nagu IAT 😊💖

Tuhat tänu kõikidele, kes on olnud ja on seotud minu Kuldvõtmekesega!!!

Ennekõige iseendale tänud, et julgen olla ja elada!!!  

Päriselt, 23 aastat tagasi ei mõelnudki, milline mu elu - olu on 23 aasta pärast. Kes olen... Kellena  näin... Mis üldse elust saab... See tundus nii kauge aeg... Ma lihtsalt hakkasin elama taas ja uuesti endana. Mitte uut elu... Minu elu oli ammugi tuttav... Vahepeal oli olnud paus. Mõõn. Käisin sügavas põrguski ära, kusjuures praegu olen sellele ajale ka tänulik. Siis ma olingi ainult iseendaga... Jah, mul olid sõbrad ja toetajad, kuid siiski õppisin aina  rohkem usaldama iseend ja olema iseendaga...  Seda teen siiani. Siis ma ei saanud üleüldse aru, mis toimub ja miks toimub.Praegu saan veidi rohkem aru. 

Siis tajusin lihtsalt, et minu käes on miskit head ja suurt, mis viib edasi mind. Võib - olla  sinna, kus mina peangi olema... 

Ega ma ei  olegi eksinud.

Olengi täpselt seal, kus peangi hetkel olema. Poolel teel tähtede poole ehk täispotentsiaali poole. 

Esimene projekt oli mul kirjutatud Kastre hooldekodu juhataja Vaike soovil nii, et mul oleks hooldekodus 50 tundi isiklik abistaja. Aga astusin sellest tingimusest üle. Eirasin lihtsalt, mida olin ise kirjutanud. Nüüd tean, mida tookord ei tunnistand endale, et mõttetes panin kirja hoopis muud paremat... Sest mu
 loomus ja hing igatsesid veel lennada. Ma ei olnud valmis oma hauale lilleõit viima... ning ei ole siiani... Usun, et mu lendlemine kestab veel kaua kaua... Kuigi elamine näib üksainus silmapilk. 

Tänane 6 Kuldvõtmekese küsimus:

Mis lause kirjutasin neljandat korda avaldusele, et hooldekodust lahkuda, koju tulla  

Kuna Kuldvõtmekesel on pidulikum päev ja aeg, siis otsustasime MTÜ TM Loovusega teha kinkimisnädala. tänasest 8. juulini. Kui keegi soovib säravat Kuldvõtmekest veel säravamana näha, siis saab/saab kingituse kanda MTÜ TM Loovus SEB a/a EE381010220060800010 , selgituseks Kuldvõtmekese sära. Kingituselt/annetuselt saab tuludeklatsiooniga raha tagasi.  
Kasutame kinke IAT huvites. Ja mitte salaja. 
Või, kui kellelgi  on loovam ja üllatavam kingiidee,  siis võtame sellegi rõõmuga vastu.

Elagu isikliku abistaja teenus kõigile füüsiliste erivajadustega inimestele, kes julgevad ja soovivad ise enda oma elu luua ja elada! Mina soovin ikka ja alati, et neid saaks sadades kordades palju rohkem, kui praegu on... Et isikliku abistaja saaks väärtustatud. 

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

See lause oli midagi taolist äkki "ma vastutan täielikult iseenda eest" ? Ja kolm hüüumärki!

tiia ütles ...

Panen vastuse kirja, aitäh