teisipäev, juuli 04, 2023

Käin ümber armastuse!!!

Eile tagasi sõites Nansy äkki küsis, et kas sulle tõesti meeldib inimesi maalida? Miks ma käin ümber armastuse, nagu kass ümber palava pudru? 😀 Sinu maalid on armastust täis, et tegelikult sa maalid armastust! 
Nojah, ma olen nüüd ööpäev mõelnud selle peale, et arvatavasti ma ei julenudki päriselt välja öelda, et tegelikult ongi mu lemmikteema maalidel armastus, väga laias mõttes. Armastus vajadus usaldust ja vastutust! Ehk sellepärast ei ole ma nii julgenud mõelda, rääkida, aga ma iseenda ma sees olen seda teadnud. 
See pilt on tehtud eile hommikul enne Karksi-Nuia sõitu Kaagveres tokkrooside juures, mis on minu ja Nansy meelest Kaagvere uhkus. Ja need istutas kunagi minu naabrimammi, keda ei ole enam ammu, aga minu meelest on need tema istutatud. Nende õite ilu näitab ka armastust. Tegelikult need tokkroosid on mu ühe maali peal ka, millel on küla korsten ja see maal on näitusel. Kõik on olemas!
Edaspidi ma püüan armastusest mitte mööda käia! 😍

Kommentaare ei ole: