reede, juuli 14, 2023

Mohito hakkas sarve...

Rallisime Nansyga nädalavahetusesse.
Hommikul kell 10  juba laulsime ja rokkisime autos reede reedeks nagu see esmaspäev rokkisime esmaspäeva reedeks. Iga päev on reede. Iga päev on pidupäev, kui endaga kõigepealt hästi läbi saada.

Tänane sihtkoht Kirna mõis.

Aga jõudsime veel mitmes kohas  läbi käia. 

Nagu alati vestleme, kui laulmisest väsime, paljudel teemadel. Mõnest teemast kirjutan lähiajal pikemalt, sest need on huvitavad ja põnevad, mõtlema panevad. 

Niisiis, mõisa jõudsime... Ilus. Sõbralik. Kuigi poolenisti renoveerimisel. ´Mulle tuli kohe meelde Mäksa mõisa park... Kirna mõis tõesti sõbralikum .
Kohvikus tuli mulle pähe oma näitust pakkuda. Mine veel puhkama, kui ei suuda tööle mõelda...  Mõisaproua tuli kohe niinuga rääkima - loodetavasti järgmisel suvel on näitus seal. Mõisaproua hakkas  minust  aru saama 13 minutiga. Tavaliselt ütlen, et arusaamisega läheb kolm päeva aega, aga sedapuhku läks taas kiiremini. Tegelikult saiti kohe aru, aga vaid mõisaproua vaatas naerdes oma käekella´ja oli rõõmus, et tal arusaamisega kolmteist minutit. 




Jõin üle ´mitme aja kokteili. Huvitav ja hea oli  - rabarberi,  mõisa oma aia rabarberist, ja rummiga mohito
Kohviku härra, kes oli sõbralik ja tähelepanelik, serveeris jooke. Andis vihmavarjugi kaasa aeda minnes, sest ilm kipus vihmale....

.

Kommentaare ei ole: