reede, juuli 07, 2023

Kuldvõtmekese võluvad lahtikeeramised - 12

 12. küsimus  on:

Millises  tegevuses vajan kõige minimaalsemalt isikliku abistaja abi?

Neid tegevusi on rohkem kui üks, milles saan ka ise hakkama,  kuid paljudes üks tegevus on kindlasti see, milles soovin omaette olemist. Vastasel juhul ei tule miskit head välja.    

Palun, ärge unustage vastuste juurde kirjutada oma nimi .Tuletan meelde, et mäng käib siin blogis 18. juulini ja vastuseid ootan vaid siia kommentaarisse. 

Parimale õigesti vastajale üllatus 😉

Kuna Kuldvõtmekesel on pidulikum aeg, siis otsustasime MTÜ TM Loovusega teha kinkimisnädala. 8. juulini. Seega veel vaid homseni. Kui keegi soovib säravat Kuldvõtmekest veel säravamana näha, siis saab/võib kingituse kanda MTÜ TM Loovus SEB a/a EE381010220060800010 , selgituseks Kuldvõtmekese sära. Kingituselt/annetuselt saab tuludeklatsiooniga raha tagasi.  
Kasutame kinke IAT huvites. Ja mitte salaja. 
Või, kui kellelgi  on loovam ja üllatavam kingiidee, siis võtame sellegi rõõmuga vastu.

3 kommentaari:

Erika ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Erika ütles ...

Ma ei lugenud esimese hooga korralikult. "Omaette olemist".. Vetsus saad omaette olla, kõiges muus ma IATna tuleks häirima. :D Vb arvuti taga toimetades soovid privaatsust, sõnumineerimine? Magamine? Kohtingutel käimine, seksimine? :P Oled kindel, et on ainult üks vastus? :D

tiia ütles ...

🙂🙃Kindel see, et palju asju, kuid üks oluline, mis teeb minust minu - kuigi kõik on mulle vajaölikud ja kasulikud omaette olemised 🙂🙃
Seximises - vist ei saa üksi olla nagu mäletan... 🙂🙃