esmaspäev, mai 25, 2015

Originaalsus :) ehk esmaspäev ei peagi olema sinine

Tänane esmaspäev on värviline! :)

Hommik algas laia naermisega. Omaette. Lugesin üht vastu email, kus arvati, et mu kelmikas  mõtevälk on originaalne. Mis see on,  jätan enda teada.  Praegu.  Kindlasti  proovin iseenda peal ning kasutan seda edaspidi jaatavalt oma  aitamistööski. Eile lihtsalt tuli see kelmikas mõte ei - tea - kust pähe ja julgesin välja öelda (kirjutada).
Momendil tunnen end endale läbipaistvana.
Vahetevahel aitavad sellised naljatamised tõsiselt edasi minna,  kuigi alguses näib kõik kuidagi tobe.  

Mulle meeldivad sellised  hommikuid, kus  tundub ees olev aeg saab olema positiivselt põnev. Igas mõttes. 

Mu maalid on jälle kodus.
Võtsin täna näituse Tartu Raekojas maha. Ausalt öeldes  tore oli, et  seal oli näitus, kuid minu jaoks oli  üks igavamaid näitusi. Lõpptulemusena mitte midagi ütlev. Arvan,  et iga artist soovib mingitki tagasisidet, see tekitab tunde, et oled teinud  natukene õiget  ja vahvat asja.  Aga kui mingit tagasisidet mitte millegi näol ei saa ega pole, siis on küll mõte, miks ja kellele see näitus siiski oli... Hea küll, võib - olla teen Raekoja rahvale liiga. Infolaua daamid ütlesid siiski siiralt tänu :) Ma ei  ootanud  "taevamannat" ega ülistamist, kuid.... Mul  oli näiteks külalisraamatki seal olemas... Usun siiski, et paljud   nägid mu  näitust. Küllap andsin paljudele kas või hetkekski vaatamisrõõmu! 
Reklaam  oli näituse alguses ka ju hea.  
Mul on hea, et ma ei riputanud täna töid üles. Sain aru, et  ühes ruumis hakkas remont ja kogu näituse koridor oli kola täis. Tean, et praeguseks peaks olema  uus näitus üleval. Kola - tolmu sees??? Oh ei....

Mitte midagi ütlevaid näitusi on olnud mul ennemgi. Õnneks vähe!  Ja siiski on nad jäävad meelde teistmoodi  originaalsusega. Ja nii ongi!
Huvitav on see, et väiksemates kohtades, kus  olnud mul näitused, on olnud vastuvõtt palju palju soojem  ja vahetum. 

Aitäh, Greete ja Leho,  et aitasite järjekordse  näituse maha  võtta!  

Nüüd peab leidma taas koha, kus korraldada järjekordne originaalne näitus :)
Olen avatud kutsedele, et soovitakse mu  näitust ja kohtumist minuga kui kunstnikuga!

Kommentaare ei ole: