teisipäev, mai 05, 2015

Ära anda bankett ehk Kingitus iseendale :)

Annan heameelega kellelegi ära banketi, mille sisu on mina (Tiia) ja kitarrivirtuoos Francis Goya. 1.juulil Elva laululaval.

Ehk - otsin tõesti kaaslast sellele kontserdile minekuks. Minu poolt on pilet, romantikat võime koos endale korraldada - nagu õhtust süüa, vms. Järv on ka olemas, kus ujuda, polegi ammu seal ujunud. Mulle on räägitud, et lapsena ujusin seal päris palju. Isegi "fotosüüdistused" on olemas, kus üks väike blondiin seisab Elva järve ääres. Tõepoolest - kes ei teaks, et see olen mina, see ei oskaks küll arvata.

Või teisisõnu - tegin täna teoks ühe oma 500-st eluunistusest, nagu mulle öeldi :), ja kinkisin iseendale emadepäevaks Francis Goya kontserdipileti. Goyat olen aastaid tahtnud oma silmaga näha, ja nüüd teeb süda sees põmm-põmm-põmm. Tegelikult õppisin terve keskkooliaja Goya muusika saatel, ja nüüdki, kui olen väga endast väljas ja tahan rahulikult enda sisse vaadata, panen Goya mängima. 


Kommentaare ei ole: