teisipäev, mai 12, 2015

Nüüd võib minulgi suvi tulla

Praeguseks hetkeks olen suht kindel, et minugi suvi tuleb selline nagu ma ise soovin. Nagu suve teen. Millist suve sel aastal päriselt  soovin  - ma ei teagi veel... Kindlasti sooja ja päikelist, põnevat ja säravat. Sooviksin teha midagi sellist, mida ma ei ole kunagi teinud :) Mõni hetk lihtsalt puhata, kuigi ma tean sedagi, et seda sõna otseses  tähenduses ei oska ega  viitsi. Ma ei oska jalad seinal olla! Mõnus möll ja   tõmblemine on parim puhkus :)
Igatahes usutavasti on selle suve isiklikud abistajad olemas. Ka selle suve tüdruk! Triinu.  Seekord oli isikliku abistaja taas  otsimine ja leidmine kuidagi muretu ehk ma ei jõudnudki väga muretsema hakata. :)  Loodan südamest, et see rõõm jääb alles!  Lihtsalt elu on vahel  ootamatusi teinud... Aga Triinu tundub kindel ja asjalik tüdruk - seega ei ole mul vaja rumalusi mõeldagi...  :)

Ma imestan ise, kuidas  suudan abistajate nimesid mitte segi ajada!  Oli ju aasta alguses Triin, nüüd tuleb Triinu :) Varsti nimesid ja isiklike abistajaid  80 - ja minu enda meelest ei ole ma kordagi kedagi kellegiga sassi ajanud. Popim nimi isiklikel abistajatel on olnud Helena - selle nimega abistajaid on olnud kolm.

Kommentaare ei ole: