neljapäev, mai 14, 2015

Aplaus! Majandusaruandele!

Tehtud ja esitatud! MTÜ TM Loovuse Majandusaruanne 2014.
See aasta läks aruanne tegemine väga sujuvalt ja kiiresti kiirustamata. Võib - olla mina ise viivitasin kõige kauem tegevusaruande koostamisel - ei leidnud sobivat aega. Tundi paari....

Suur aitäh me raamatupidajale Leale KS Kontoris! 
Meil on Leaga juba aastaid super hea koostöö. Kui ma ei eksi, siis 7 aastat küll. Hea raamatupidaja mõjutab hästi palju, kuidas asjad hakkama minema. Vahel olen päris lolle küsimusi Leale esitanud - vähemasti mulle endale tundub nii - aga ta vastab igale küsimusele rahulikult ja selgitavalt.

Minu südamekene on nüüd rahulikum! Loovusega peaks olema enam - vähem korras. Muidugi edasi võiks alati paremini minna :) Küll hakkabki paremini minema. Loovus on loojate  nägu ning kui me soovime olla pisutki paremad, läheb MTÜ-l ka natuke paremini. Edukamalt.      Kommentaare ei ole: