Pühapäev, mai 31, 2015

On mai lõpp, kuid...

...  mu 2016  kalender - märkmik täitub. 
Loodetavasti uue aasta  alguses saab olema Hiiumaal  näitus.   Igatahes esialgne kuupäev on   lukku pandud.  Lõppude lõpuks näen ka Hiiumaa  ära. Ma ei ole seal veel käinud. Elu unistus läheb  täide jälle... Ja Greete, kes mul on nüüd Hiiumaa tüdruk, lubas olla kindlasti ka kohal ja näidata - möllata.  
 Täna oli aga Greetel isikliku abistajana viimane tööpäev. Võib - olla mõne aja pärast tuleb Greetegi tagasi... Aga täna oli jälle pisut nukker töö hetk ... See  töölt lahkumis hetk on pea alati  pisut nukker, kuigi teame  mõlemad, et  suhtlemine jääb ja elu läheb oma rada edasi.      Aitäh,  Greete, et olid mu töökad ja tublid käed ja jalad!

Muide, arvatavasti  toimub ka Saaremaal järgmine aasta  mu  näitus.  Sel aastal on saartel kunstisaalid hõivatud. Kahjuks.
Aga kui  keegi  soovib  kuhugile mu näitust ja  või ka jalaga maalimis töötuba sel suvel,  siis andke, palun, julgesti märku mulle!    

Kommentaare ei ole: