kolmapäev, aprill 03, 2019

Aidake

Jagan muret naabri kassi Paksu pärast. Ta perenaine ja lapsed kolivad homme uute sotskorteri, aga kassi vallaametnikud ei luba kaasa võtta (mIllest ma / me ei mõista, miks lastel ei tohi olla lemmiklooma). Mina teise naabrinaise Nansyga olen nõus nii kaua Paksu eest hoolt kandma ja anda kassile parima seni, kuni leiame talle uue sooja ja armastava kodu. Kass Paksu käib õueski. Tuppa tuleb vaid sööma ja vahel magab kaisus. Ta on umbes poolteist aastane kassipoiss. Minu juures käis proovimas, kas sobivad me kassidega. Oli hästi sõbralik ja oma perenaise Viktoria  sabas, arglik. Lasi isegi mul jalaga pai teha. Me kassidega lepis sõbralikult, hoopis me Bongo pani talle kergelt käpaga.
Palun jagage - aitame ka kass Paksu uue kodu leida, kuhu teda väga oodatakse ja hakatakse armastama!
Võite kirjutada mulle.

Kommentaare ei ole: