esmaspäev, aprill 15, 2019

Tänase hetkeni on ainult üks inimene huvi tundnud isikliku abistaja vastu, ning ka enne töövestlust loobunud (Saatis siis enne keskööd loobumissõnumi. Loodan, et tal tuli vähemalt hea uni... ) 
Praegu on tõesti üldse töötegijate puudus. See ei kehti ainult minu isikliku abistaja leidmisel... Huvitav on seegi, et ei uurida ka töötasu. Mul on see päris hea. Inimesed mõtlevad eelkõige iseendale järjest rohkem - see on ka väga hea ja nii peabki, kuid samas veidi kardan, et teiste arvestamine kaob järjest rohkem. Üleüldiselt. Samas saab iseenda kaudu teisi rohkem mõista, kui saadakse iseendaga hästi läbi ja teadakse, kuhu tahetakse päriselt kunagi jõuda.  Järjekindlalt. Aga seegi kaob kuhugile... Uued väljakutsed on vajalikud ja head, kuid kui täna üks siht, homme juba teine siht ja siis tulebki see, et ei teata tegelikult, mida tahetakse - jäetaksegi oma kohta  ja iseend otsima. Need minu arvamused. Minu meelest, saab kõik uued väljakutsed  ja kogemused üksteisega siduda tehes oma elukarjääri. 
Töö tegemine kellegi orjamine. Kuulen seda järjest sagedamini.  Kurb on sellist arvamust kuulda.  Töö peab iseend eelkõige rõõmustama. 

Aga ma leian jätkuvalt häid abistajaid 😊 Neid, kellele on see töö rõõm mõneks ajaks ja annaks neilegi uusi kogemusi ja väljakutseid.

Igaks juhuks panen taaskord töökuulutuse  siiagi.


Vajan isiklikku abistajat, või isegi mitut.

 Minu isiklikuks abistajaks sobid Sina, kui oled kohusetundlik, usaldusväärne,


rõõmsameelne, rahumeelne, tolerantne, julge ja keskmise füüsilise jõuga. Ja kui tunned, et soovid uusi väljakutseid ja kogemusi omaenda ellugi abistades füüsiliselt mind ning unistad veidi rahagi juurde,  siis oled õige inimene. Võid olla nooremapoolne naine, aga ka asjalik noormees.

Isikliku abistajana on Sinu tööülesanne mind füüsiliselt abistada nii kodus kui  tööl, samuti kõikjal, kuhu lähen.   Elan täisväärtuslikku elu Sinu abiga. Isikliku abistajana füüsiliselt abistad täpselt nii palju, nagu mina soovin, nendes toimingutes, mida ütlen ja millega mina füüsiliselt toime ei tule. Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad,  või oled minu vari!  
Mina ise energiline tegutseja ja rõõmsameelne.  Kindlasti ei vaja ma ei vaja kõrvalabi 24/7. Teen oma jalgadega palju ise kodu- ja muud toimetusi.

Väljaõpe minult töökäigus. Töö saad selgeks mõne päevaga.  
Olen   tööandjana väga paindlik. Isikliku abistaja tööajas on Sinuga võimalik teha alati mõlemale poolele sobivaid kokkuleppeid. 

Töö sobib eriti noortele inimestele, üliõpilastele või lisatööks.  Mul on hea meel, kui saad isikliku abistajana abistada näiteks mõnikümmend tundigi kuus, kui tunned, et jaksad rohkem töötada, seda parem. Minu abivajadus on kuus kekmiselt 125 tundi, kuid mul on alati kaks - kolm isikliku abistaja graafikuga tööl.
 Tunnitasu hea.
Tööleping MTÜ TM Loovusega.

Rõõm on, kui leiad mind ja isikliku abistaja töö võimalikult kiiresti, hiljemalt maist 😉

Kommentaare ei ole: