teisipäev, aprill 02, 2019

Vajan isiklikku abistajat

 Vajan isiklikku abistajat, või isegi mitut.

 Minu isiklikuks abistajaks sobid Sina, kui oled kohusetundlik, usaldusväärne,

rõõmsameelne, rahumeelne, tolerantne, julge ja keskmise füüsilise jõuga. Ja kui tunned, et soovid uusi väljakutseid ja kogemusi omaenda ellugi abistades füüsiliselt mind ning unistad veidi rahagi juurde,  siis oled õige inimene. Võid olla nooremapoolne naine, aga ka asjalik noormees.

Isikliku abistajana on Sinu tööülesanne mind füüsiliselt abistada nii kodus kui  tööl, samuti kõikjal, kuhu lähen.   Elan täisväärtuslikku elu Sinu abiga. Isikliku abistajana füüsiliselt abistad täpselt nii palju, nagu mina soovin, nendes toimingutes, mida ütlen ja millega mina füüsiliselt toime ei tule. Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad,  või oled minu vari!  
Mina ise energiline tegutseja ja rõõmsameelne.  Kindlasti ei vaja ma ei vaja kõrvalabi 24/7. Teen oma jalgadega palju ise kodu- ja muud toimetusi.

Väljaõpe minult töökäigus. Töö saad selgeks mõne päevaga.  
Olen   tööandjana väga paindlik. Isikliku abistaja tööajas on Sinuga võimalik teha alati mõlemale poolele sobivaid kokkuleppeid. 

Töö sobib eriti noortele inimestele, üliõpilastele või lisatööks.  Mul on hea meel, kui saad isikliku abistajana abistada näiteks mõnikümmend tundigi kuus, kui tunned, et jaksad rohkem töötada, seda parem. Minu abivajadus on kuus kekmiselt 125 tundi, kuid mul on alati kaks - kolm isikliku abistaja graafikuga tööl.
 Tunnitasu hea.
Tööleping MTÜ TM Loovusega.

Rõõm on, kui leiad mind ja isikliku abistaja töö võimalikult kiiresti, hiljemalt maist 😉


Minu ja isikliku abistaja töö leidmise  korral võta julgesti kontakti minuga: tiia.jarvpold@gmail.com  ja/või 5529317 (vastan ka sõnumile).  Ole hea kirjuta, palun, miks pean Sind valima enda isiklikuks abistajaks s o motivatsioonikiri paari lausegagi!

Kommentaare ei ole: