reede, jaanuar 02, 2009

2009 teine päev juba


HEAD UUT AASTAT!

Et sel aastal oleks vähem iseenda petmisi :)

Selle soovi mõtlesin eile hommikul endale ja sõbrale. Tihti mõtleme ju, et asjad peavadki nii olema nagu parajasti on, mõtlemata sellele, et alati võivad olla asjad paremad või halvemad. Suudaks aga elu - olu võtta nõnda nagu on ning muuta hetke siiski paremaks - oleks elu - olu heam :) Ei tuleks end piinata, et selle jamaga tulebki tingimata leppida.

Teisi sõnu, olgem siirad iseenda vastu.

Tundke rõõmu pisiasjast. Olgem sõber muredega.


Ma ei tea, kas suutsin oma mõtet edastada...


Uusaasta tuli üsna vaikselt. Kodus. Võtsime uue aasta vastu sõbraga koos. Ausalt öeldes, mina olin pisarais... Ma ei mäletagi, et uusaastal oleksin nutnud. Eile hommikul naeratades mõtlesin, kas nüüd on terve aasta vesine... Loodan, et mitte. Ei tahaks päevast päeva nutta. Pole minu moodi ju :)

Pisarate põhjus jäägu minu teada...

Siiski vana - aasta viimane päev möödus rõõmsasti ja kaunilt.

Eile lihtsalt olin - ei teinud midagi suurt... Tavaline 1. jaanuar nagu ikka :D Oli loomulikult hetki, mis ei ole olnud iial ega kordu kunagi ka.
Aasta esimene töökene oli küll hommikul - kalendrite vahetamine. :)
Nii 2009 ongi juba teises päevas!
Muutunud polegi eriti midagi...

Kommentaare ei ole: