laupäev, jaanuar 24, 2009

Homse sünnipäevalapse õnnesoov hoopis mulle :)


Valutasin kuu pead, mida kinkida oma mammale. Otsustasin lõpuks, et maalin talle see aasta minimaali. Olgugi, et maalide kinkiminegi pole eriti hea mõeldes lepinguga ühinguga. Mamma on aga mulle kallis eriline inimene, talle peab erilisi kingitusi tegema :)
Elus ei ole ma näinud mammat nii siirast rõõmu tundvat olevat kingitusest, kui täna. Alati loeb mamma moraali, miks raiskan tema peale raha :P Täna mamma pea hüples, et lõpuks ometi sai temagi minu pilti, maali. See maal olevat minu parim töö (selles kahtlen). Mamma soovitas edaspidi maalides mõelda temale, sest siis tulevad parimad tööd :)
Kallistades mammat ja soovides õnne, soovis mamma hoopis mulle hästi palju õnne. Püüdsin seletada, et ajab miskit sassi. Mamma oli enesekindel ning ütles naerdes:
"Sulle on õnne vaja, mitte minule!"
Nohjah, see on mamma!!! :D
Sõnu ega muud ei olegi vaja... :)

Kommentaare ei ole: