teisipäev, jaanuar 06, 2009

Käpikud - JESS :)

Aitäh Kaiu päkapikkudele, kes kudusid ometi lõpuks IMEARMSAD KÄPIKUD PÖIDLATA. :) Ja otse loomulikult ROOSAD.

Ma lihtsalt ei viitsinud talviti käpikuid kanta, sest mu pöidlaid on suht keeruline ja aega nõudev toppida oma auku käpikutes. Mitte, et mina ise oleksin toppinud, kuid mul hakkas alati abistajast kahju, et ta peab nii palju vaeva nägema ainuüksnes mu sõrmedega käpikutesse panemisel. Keerulisem töö ehk, kui küünte lakkimine :) :P
Nii käisingi külma ilmaga käed jope varukades.
Loomulikult noored inimesed "tõrelesid" minuga koguaeg, miks külmetan käsi. Ausalt öeldes varuka sees ei olnud külm.
Sandrale andsid päkapikud nii armsad ja nii - nii pehmed käpikud ning salli kaasa tööle tulles.

Küllap enam ei viitsi palja käsi käia :D Ainult kui talvekülma jaguks kauemaks, kui paari päevaks!

Tartu päkapikk kudus roosad - hellehallid sokidki.

Olen nüüd hästi varustatud külma vastu!

Kommentaare ei ole: