neljapäev, jaanuar 08, 2009

OH aeg!!!

Võiksin küll täna õhtuks jalgu (=käsi) kokku lüüa ja hüüda: oh sa heldeke aeg.! Kuidagi suht tujutult ja väsinult.
Kuigi kõik ei ole viltu ega mäda...

Vajan tõsiselt veel üht isikliku abistajat. Paneme Sandraga kindlasti kõikjale taaskord töökuulutused. Kaia on olemas, kuid... Talle on mind rohkem vaja, tunnetan seda juba ammu, kui näiteks töötamist. Kahjuks minule on see väga keeruline olukord - sest mul on konkreetsel ajal kindlasti isikliku abistajat vaja, kuid Kaia lihtsalt ei tule. Samas usaldab ta mind vägagi palju - saan öelda, et ta ei ole paha tüdruk, aga väga keeruline küll. Mitte isegi raske, vaid keeruline. Kuna tunnen end Kaiale hetkel siiski olulise inimesena, siis see kõik häirib töösuhet. Mul ei ole mitte midagi selle vastu, kui isiklik abistaja usaldab mindki - vastupidi, mul on väga hea meel, kui toimib töösuhteski sõbralik vastastikkune usaldus. Kuid kui ma pean mõistma koguaeg, miks inimene ei suuda tööle ilmuda, siis on mulle raske. Teistes töökohtades nii ei saaks!
Kindlasti ei unusta Kaiat. Püüan temagi kõrval olla nii palju kui suudan ning kui palju vajab mind. Loodan, et saan anda seda, mis tal on puudu...
Huvitav, enamus isiklikke abistajaid on mu südame külge kasvanud. Ma ei oska isegi neile pahane olla, kui vaja... Õigemini ei suuda ega saa. Kuigi mõnikord on karmimat sõna ehk tarvis, kui mu leebust ja lahkust...

Sain teada, et mu endine abistaja soovib Kaagvere kooli tööle tulla. Mul oli seda kuuldes ups ja oh aeg. Ta on kolmas mu abistajatest, kes siin koolis tööle tuleb. Olesja oli küll vaid praktikal, kuid siiski töötas kuu poolteist koolis (ning elas peaaegu minu pool sel ajal).
Mari - Liis lubas mullegi varsti taas külla tulla. :)
Ja Kaagvere polegi linnast kauge töökoht nagu tihtilugu minule väidetakse. Õpetajad/kasvatajad käivad ka linnast Kaagverre tööle nagu minu isiklikud abistajad. :)
Mul on tunne, et minul ja koolil on mingine külgetõmbejõud mõnedele - miks muidu mu head isiklikud abistajad lähevad kooli tööle :D
Minul küll ei ole isikliku suhet Kaagvere kooliga. Vaid nii palju, et käin temast mööda :D

Sotsiaalministeeriumi ümber käiv skandaal on tegelikult nukker. Sotsiaalsüsteem on üleüldse... pehmelt öeldes nõrk. Ma ei usu , et mõned noomitused ja lahtilaskmised tugevusele kaasa aitavad... Lahendavad tekkinud olukorra, kas kiiremini - kes teab...
Ma olen alati mõelnud, et mina EI tahaks minister olla. Tõsiselt. Ühiskonna surve on ju tohutu - mina ei suudaks seda vist kanda... Mina minister Maripuu asemel astuksin ise koheselt tagasi...

AGA PÄEV ON PIKEM :D St valgus võidab pimedust taas... :)
Küll me kõik apsakad üle elame!
Alati võiks hullem olla!
Alati võiks parem olla!

On aeg, milles elame praegu ning selles on head ja halba.

Kommentaare ei ole: