teisipäev, jaanuar 20, 2009

EH...

Öösel vaatasin Kersna saadet Uno Loopist - uskumatu, et vana härra on 79 eluaastal nii hea lauluhäälega ning nii nooruslik :) Uno Loop ei ole olnud kunagi mu lemmik. Tirtsu east siiani tean vaid une pealtki "Korraks vaid"...
Saadet vaadates ohkasin eh - kõik on vanaeaski võimalik. :) Tuleb elada vaid sedasi, et hing ja vaim ei vananeks ega muutu hädaldamiseks. Küllap siis tuleb kaasa füüsilinegi kehagi...

Eh, püüan argipäevi muuta planeeritumaks. Päris mitu kuud oli aeg mul planeerimata. Märkamatult. Tagant järele mõeldes nendele kuudele on olnud minu tegemises väikene kaos. Hullu aga pole! (Veel...) Püüan sättida tööaega tööajale. Puhkeaega puhkeajale. Võiks mõelda küll, et olen niikuinii palju aega lihtsalt koduseinte vahel, milleks veel minule planeeritud aeg. Siiski - siiski on tähtis mõtelda läbi iga tund/iga minut, et jõuda kõike teha tulevikule mõeldes. Et olla edukas tulevikus. Siinkohal ei mõtle ma nipsakat edukust. Lihtsalt teha seda väga hästi, mis on mu soovunitus ja millega tahan tegelda.
Majandussurutise masendus ei saa ju halvata kogu inimkonda ega samuti mindki. Ükskord tuleb niikuinii hea majandusaeg tagasi. Kuid ka halvimal ajal tuleb positiivset elada tulevasele ajale... Momendil räägitakse nagu seiskub kohe - kohe terve elu. See ei saa ometigi nii olla/minna... Raha ei ole, tööd ei ole... Kuid armastust on ju alles!
Või mis...
Niisiis, tuleb lähiajal kirjutada paar head edukalt projekti ning usutavasti lähvad nad ka läbi . Siis viia nad koolituste näol edukat ellu... :)
Ja pean rohkem maalima. Mõlgutan mõtteid ka näitusest...

Veel on vaja leida kindlasti üks, vähemasti üks isiklik abistaja. Sama kohusetundlik tööl käija kui Sandra :) Jube hea kindel tunne on, kui Sandra saadab sõnumi enne mind tööle tulemise osas. Meil on kujunenud toimivaks, et kellaaeg võib varieeruda mõlemapoolseks, kui päevakavas pole just midagi tähtsat minul ega ka Sandral, kuigi päev on kindlalt paika pandud meil juba nt nädal ette. Koduseid toimetusi saab teha x ajal kõike muu kõrval. :);):P Nii armas on, kui Sandra ütleb kalliga: "kuule, mõtlen tööle tulla - sobib sulle..." See on turvatunne .
Aga jah, vajan Sandra kõrvale veel teist tõsise töötamise suhtumisega isikliku abistajat.

Siis saaksin isiklikult ühte koma teist paremini planeerida ...

3 kommentaari:

Trixi ütles ...

Nojah, siit tuleb järjekordne meem

http://plastmassistimedemaa.blogspot.com/2009/01/ja-saingi-meemiga-pihta.html

Hundioru Nirti ütles ...

Mina loopisin Sind sama meemiga, nii et sul Sul pole mingit pääsu.

Tiia ütles ...

oi, oii :)