pühapäev, jaanuar 11, 2009

...

Olen kodus taas.
Vähemasti üks projekt enam - vähem valmis, üle lihvida ning teele saada... See unistamis - projekt... Reedel saame veel meeskonnaga silmast silma kokku, et taaskord üle vaadata :) , kuigi meilitsi oleme teinud juba väga head tööd... Ja eile oli Maarjaga täispikk tööpäevgi.
Eks meil ole kõigil hingel veel pikk suurprojektki. Ma hea meelega räägiksin pigem pikemast koolitusprogrammist, mitte vaid lihtsalt suurprojektist :P Loodame sel aastal kõige paremat projektide/koolituste töös!!!

Lubasin iseendale shoppamist, midagi eriti ostmata. Siis ostsin lõpuks ära kaks kolmnurkset rohelist kausi, mida olin paar aastat soovinud osta :D Just selline shoppaja olengi - mõtlen mõne asja puhul kohutavalt kaua, kas ikka maksab osta, kuigi asi võib meeldida tohutult. Nagu need kausid :)

Täna Kaubahalli ees tormas mu sülle - noo minu ette ja kallistama Olesja :) Minu endine isiklik abistaja... Me ei olnud teineteist näinud neli - viis aastat... Tänane ootamatu üllatus kohtumine oli küll mõni minut, aga väga armas :) Jällegi sain aru, et ükskõik, kui palju aega möödub, olen siiski endistele isiklikele abistajatele kõige suurem suurem sõber :D :) ;):P See ei saa olla vaid minu petlik ettekujutust. Sest kallistused kõnelevad iseenda eest!
Mul on siiralt hea meel, et tüdrukutel, kes noored naised ja ka emad praeguseks, läheb elu hästi. Ja nad teavad, mida tahavad teha veel elus.

Neil hetkedel, kui kuulen midagi hästi head ja kui näen kellegi kahte säravat silma, unustan kõik omad mured ja mõtlen, et nende hetkede nimel kindlasti tasub elada. :)

Kommentaare ei ole: