teisipäev, jaanuar 06, 2009

MMHH, aastaplaanid...

Eile õhtul istusime Maarjaga minu hämaras hubases toas ning pidasime plaani. Oi, meil head ja suured plaanid... :D Kuid mõnede taga on "agad". Usun siiski, et me teeme kunagi noo umbes 90 %-lt teoks, kuid enne tuleb meil aga - sabad nende taga lahendada...

Usutavasti augustisse jääb minu isiklikke abistajate ja koduka/blogi lugejate kokkutulek. Mäletate, ma eelmine aasta lubasin õhinal kokkutuleku korraldada. Ma ei ole oma lubadust unustanud :) Esialgne kuupäev on laupäev 15. august - see on asi, mis on praegu paigas. Ideed ja mõtted, kuidas ja mida sel päeval teha liiguvad ka juba. :) :) :)
Mul on meeles, et mõnigi teist, lugejad, soovis juba eelmisel aastal üritusest osavõtta. Kuid, kui teil on tahtmist nüüd juba minuga mingeid soovitusi jagada ürituse korda minekuks, palun võtke minuga ühendust!
Kindlasti tuleb midagi sellist, mida ma ei ole iial teinud, kuid mis on olnud mu unistus. Usutavasti tuleb väike loeng või koolitus... Ja veel palju muud huvitavalt.

On küll majanduslangus, sellegipoolest ei tohiks unustada ELURÕÕMU ja UNISTAMISJULGUST. Halb ei jää ju igavesti kestma...

2 kommentaari:

kukupai ütles ...

ää, see täpselt mu poja sünnipäev :S
Aga küll midagi välja mõtleb. Kindlasti peaks tegema nii, et igaüks endast ja oma tegemistest ka kuidagi pildi annab.

Tiia ütles ...

Siis peame ka sünnipäev :) ;)

Hea mõte :)